recensies

Wat zeggen mijn cliënten

Stefan staat altijd voor je klaar. Hij maakt een voor iedereen een persoonlijk plan. Wanneer het even wat minder gaat, neemt Stefan dit serieus en bespreekt waar de knelpunten zitten. Door de variaties van trainingen vind ik het super leuk. Ik ben iemand die totaal niet van sporten houd. Maar de trainingen van Stefan zijn aan te raden! Ook al is het soms erg zwaar, uiteindelijk is het om je doel te behalen.

Randy van der Maat

Vanmorgen keurig een telefoontje met de medeling dat er een omweg is en hoe ik het beste kan rijden om op locatie te kunnen komen. Vervolgens netjes op tijd aangekomen en ontvangen met een vrolijk “goede morgen”. Wat een heerlijk begin van de dag!
Een uur lang het bloed door mijn lichaam hebben voelen donderen, trillende spieren, hier en daar een vloek geuit, maar wat was het weer een super effectieve fijne kracht/conditie-training!
Stefan Hems, alweer bedankt voor je geweldige inzet en kennis. Wij gaan nog heel lang samenwerken. Samen werken naar een prachtig doel in juni.
Ik kijk nu alweer uit naar de volgende training, kom maar op Stefan!

Ingrid Weijer

Van mij naar Stefan Hems Personal Training is 30 min fietsen. Waarom ik daar voor kies terwijl er meer opties een stuk dichter bij huis zijn ?
Stefan weet precies wat je nodig hebt. Hoe jij je korte termijn en lange termijn doelen aan kan gaan pakken. Motiveren om het beste uit jezelf te halen enaf remmen waar nodig. Precies wat ik nodig heb. Geen highfive bij elke oefening maar wanneer je iets doet waar je dat beetje meer bij gaf. Humor op zn tijd om het leuk te houden .. Een dosis oppeppen om het laatste beetje eruit te halen. Als lijf en hoofd zich wel eens afvragen waarom je dit ook alweer deed maar je vervolgens heerlijk vol energie weer de dag in gaat…DAT is wat PT met je doet. En precies DAT is wat Stefan kan.

Cynthia Leenhoven

Hi Stefan,
I have been training with you for almost one year now.
I would never have achieved the level of fitness and wellness I have if not for the personal attention given in my training sessions. You are always very encouraging in achieve my goals and make every session challenging and fun.
I startedtraining twice a week, as part of the group session, really enjoyed the variety and challenge that you put into the sessions and then took on a personal workout as well!
My fitness has increased and I can see improvements in my ability to complete each session.
Thanks for all your effort,

Miriam

Door werkzaamheden lange werkdagen “stil” achter bureau. Natuurlijk niet goed voor mobiliteit en motivatie om te sporten. Gevolg alles vast, pijnlijke schouders en rug; conditie nul komma nul…Maar, dankzij intensieve persoonlijke trainingen en advies van en door Stefan, is het sporten en bewegen weer helemaal “back on track”. De mobiliteit en het sporten weerop orde.Elke week een verassende en gevarieerde training in een goede “no nonsens” gastvrije gym.Het enthousiasme van Stefan is erg aanstekelijk…Trainen met Stefan is een aanrader !!

Stan

Een tijdje geleden heb ik Stefan benaderd om mij te helpen bij het behalen van enkele ‘doelen’. Een van mijn doelen was gewichtsvermindering en een ander dat ik mij beter ging voelen, vooral fitter. Want dat was ik niet. Stefan heb ik leren kennen via mijn dochter die o.a. van hem zogenaamde droogtraining kreeg.Inmiddels zijnwe een paar maanden verder en is er bij mij diabetes 2 bij een doktersonderzoek als diagnose naar voren gekomen, waar ik flink van geschrokken ben. Van te voren wist ik dit niet maar als ik goed naar de voortekenen geluisterd had, had ik dit wellicht zelf kunnen ontdekken. Gelukkig had ik al een paar keer bij Stefan kunnen trainen en de ‘koudwatervrees’ was ik kwijt. Tijd voor (nog) meer actie.En het werkt! Even terug naar de diabetes uitslag, een getal van 7 als glucosewaarde in je bloed is de bovengrens, bij gezonde mensen, hier moet je onder zitten. Zelf had ik 15,6 als uitkomst! Nu, enkele maanden en vele zweetdruppels later, zit ik op 9! Daar ben ik heel erg blij mee. Daarnaast ben ik al de nodige kilo’s kwijtgeraakt en voel ik mij een stuk beter, fitter. Het is vanzelfsprekend niet het trainen alleen maar ook je manier van eten en ook daar maak ik stapjes. Minder suiker en koolhydraten en meer en kwalitatief beter eten hebben ook hun effect.Iedere week weet Stefan mij te ‘verrassen’ met nieuwe oefeningen, het is nooit saai, en daarom houd ik dit vol. Daarnaast heeft hij oprechte interesse in jou als persoon wat het prettig samenwerken maakt. Mijn nieuwe doel is om van de diabetes 2 (diagnose) af te komen. Geen medicijnen meer te moeten innemen is een doel en samen met de begeleiding van Stefan wil ik hier naar toe werken.Wat mij betreft een echte aanrader!

Wim van Herk

Als je op zoek bent naar een trainer die altijd erg afwisselende trainingen geeft, je daarbij heel enthousiast kan motiveren, maar tegelijkertijd ook goed kijkt naar wat je wel en niet aankan, dan moet je zeker gaan trainen bij Stefan Hems! Je grenzen worden opgezocht, maar het belangrijkste: je grenzen worden gerespecteerd! Blessurepreventie en goedherstel zijn bij Stefan belangrijk! Mensen die TRX- trainingen nog niet kennen: ga het zeker eens uitproberen, ik kan het je alleen maar aanraden!

Cynthia

Trainen met Stefan Hems bevalt erg goed. Stefan weet door zijn ervaring en enthousiasme op een plezierige manier de lat steeds een beetje hoger te leggen. Dat maakt een stuk makkelijker om je goede gedrag vol te houden!

Erwin

Stefan zorgt er elke week weer voor om een goeie training in elkaar te zetten die voor ieder uitdagend en toepasselijk is. Elke week is het weer een geheel nieuwe training en verschillend van alle andere. Stefan geeft je doorzettingsvermogen zodat je alles uit jezelf haalt. Elke week weer opnieuw!!

Annika van Halm

Mocht je nog twijfelen om met Stefan Hems persoonlijk aan de slag te gaan, dan raad ik je aan om deze recensie door te lezen.Twijfel geen moment meer en maak een afspraak! Inmiddels weet ik hoe je je lichaam effectief en veilig kan laten werken binnen de krachttraining, ter ondersteuning van het hardlopen. Ik benniet alleen fysiek veel sterker geworden, maar heb ook geleerd mentale barrières te doorbreken, de strijd aan te gaan met jezelf, met lichaam en geestStefan is fanatiek, eerlijk, en weet duidelijk wat hij doet. Hij kijkt echt naar de persoon en past daar de trainingen op aan. Hij heeft me tot het uiterste laten gaan and I love it!!! Stefan keep up the good work! Ik blijf voorlopig zeker bij jou trainen.

Ingrid Weijer

Stefan is een erg gemotiveerd personal trainer die er alles aan doet dat jij je op je plek voelt!. Hij wil zijn mensen leren kennen en zorgt er voor dat hij zich goed voorbereid met wie hij te maken heeft. Ik beoefen zelf de sport ijshockey en die komt in Nederland niet vaak voor… Stefanzorgde voor onze eerste sessie dat hij zich helemaal had ingeleerd over een ijshockey keeper. Hij wist me precies te vertellen wat belangrijk is en wat ik snel kan verbeteren.Dankzij hem verleg ik mijn grenzen en kan ik meer dan ik eerder kon bedenken.Ik ben daarom super blij dat ik Stefan heb gevonden! En naar het WK in China werk om mezelf te selecteren voor het team!. ???

Lisa Daams