Logo Stefan Hems

Het ultieme recept voor een fitter leven?

HYBRID TRAINING

6 op de 10 mensen houdt een dieet niet vol. Diezelfde mensen willen vaak naast het doel om af te vallen ook hun conditie verbeteren zodat ze fitter worden. Hoe komt het dat zoveel mensen afhaken bij het volgen van een dieet? Wanneer je je lichaam op de proef stelt door het bepaalde voedingsmiddelen te ontzeggen, zal je lijf reageren. Het geheim om op lange termijn af te vallen is een combinatie van functionele training, maken van juiste voedingskeuzes en een goed beweegplan te hebben voor als je thuis traint. Als personal trainer kan ik je dit allemaal bieden voor een eerlijke prijs.

Wil je je fitter voelen, spieren sterker maken of je algemene conditie verbeteren dan is samenwerken met een personal trainer de ideale oplossing. Doordat we alles op maat maken voor jou, kan je dit allemaal volhouden. Trainen met Stefan Hems voelt ook niet als een opgave of een dieet dat je moet volgen om af te vallen of voor spieropbouw. Het geeft je een levensstijl die je jezelf volledig kan aanmeten. Volhouden is dus een vanzelfsprekendheid en geen optie.

Ik specialiseer me al jaren in Hybrid Training dat jou een totaalpakket aanbiedt.

Personal trainer regio Eindhoven

Stefan Hems
Eigenaar en personal trainer

The best decision ever made is becoming healthy!

“Persoonlijke trainingschema’s en advies in de voeding is wat Stefan mij geeft. SUPER! De oefeningen zijn pittig, afwisselend, dynamisch, stoer, afmattend, uitdagend en soms ook niet leuk omdat Stefan je zo weet te stimuleren/motiveren dat je dat extra tandje geeft, pfff. Maar, na afloop ben je zeer voldaan en trots dat je dit toch weer voor elkaar hebt gekregen. En als je jezelf dan nu ziet in de spiegel en je ziet weer een energieke meid dan weet je waar je dit allemaal voor doet. Een ECHTE aanraden om aan te kloppen bij Stefan en samen met hem je persoonlijke doelen te gaan halen.”

Cindy, (48)

“Stefan staat altijd voor je klaar. Hij maakt een voor iedereen een persoonlijk plan. Wanneer het even wat minder gaat, neemt Stefan dit serieus en bespreekt waar de knelpunten zitten. Door de variaties van trainingen vind ik het super leuk. Ik ben iemand die totaal niet van sporten houd. Maar de trainingen van Stefan zijn aan te raden! Ook al is het soms erg zwaar, uiteindelijk is het om je doel te behalen.”

Randy van der Maat, -
“Van mij naar Stefan Hems Personal Training is 30 min fietsen. Waarom ik daar voor kies terwijl er meer opties een stuk dichter bij huis zijn ?
Stefan weet precies wat je nodig hebt. Hoe jij je korte termijn en lange termijn doelen aan kan gaan pakken. Motiveren om het beste uit jezelf te halen en af remmen waar nodig. Precies wat ik nodig heb. Geen highfive bij elke oefening maar wanneer je iets doet waar je dat beetje meer bij gaf. Humor op zn tijd om het leuk te houden .. Een dosis oppeppen om het laatste beetje eruit te halen. Als lijf en hoofd zich wel eens afvragen waarom je dit ook alweer deed maar je vervolgens heerlijk vol energie weer de dag in gaat…DAT is wat PT met je doet. En precies DAT is wat Stefan kan.”
Cynthia Leenhoven, -

“Ben nu al ruim 2 jaar aan het trainen met Stefan. Hij is zeer gedreven en houd heel goed rekening met de wensen van zijn klant. Er wordt een passend schema gemaakt zodat blessures en andere lichamelijke problemen goed aangepakt worden en vooral niet overbelast worden. Echt een aanrader voor degene die kwaliteit zoekt en fit wil worden en blijven.”

Teun, Ondernemer

“Ben nu 12 weken samen met Stefan aan mezelf bezig.
Enkele 1-op-1 sessies in de studio in Best gehad, verder online begeleiding mbv z’n eigen app op de smartphone. Na iedere training geeft hij terugkoppeling en advies, ook iedere week ‘n korte videocall om bij te sturen (indien nodig). Daarnaast geeft hij eventueel ‘n persoonlijk voedingsadvies als richtlijn. Dank je wel voor je adviezen, begeleiding en het helpen bij het terugvinden van m’n motivatie!”

Karsten, -

“Stefan is een top personal trainer en raad ik daarom aan iedereen aan! Hij laat je je grenzen verlegen en zorgt er voor dat je alles uit je zelf haalt wat je nooit van te voren verwacht had van jezelf.”

Lisa Daams, Goalie Nederlands Vrouwen Team ijshockey

Ontdek wat Stefan Hems personal training je allemaal te bieden heeft.

Personal training studio in Best

Privé studio gelegen in Best
  • Functionele fitness waarbij we face to face trainen in de studio.

  • Voedingsadvies

  • Samen een beweegplan opzetten
  • Online coaching in de vorm van een gebruiksvriendelijke app
Maak een afspraak