Home » woocommerce-placeholder

Stefan Hems-training staat gelijk aan jezelf optimaliseren. Als personal trainer begeleid ik jou volgens het concept van Hybrid Training: fysieke training in combinatie met juiste voeding en gewoontes en daarbij online coaching. We gaan samen werken aan het correct ontwikkelen van de juiste spiergroepen tijdens onze sessies in de studio. Ik help je met het maken van voedingskeuzes en ik begeleid je ook via online coaching waarbij jij kunt aansluiten bij onze community in een gebruiksvriendelijke app. Personal training op zijn best dus…in Best. 😊

Jaren ervaring bracht me bij het bedenken van Hybrid Training waarbij ik duidelijk zag dat het trainen van je lichaam niet enkel het aanpakken van spiergroepen is. Hybrid training is een totaalpakket gemaakt op maat voor jou! Eigenlijk ben je bezig om jezelf naar een hoger level te tillen, jezelf te optimaliseren op elk vlak.

Leuk dat je er bent. Wil je graag afvallen of zou je liever aan je conditie werken? Heb je een blessure opgelopen en zoek je een gecertificeerde personal trainer om je te helpen bij jouw revalidatie? Ik kan je helpen.

Personal Trainer in Best

Ik ben Stefan, personal trainer in Best en Eindhoven, papa van twee zoons, getrouwd, autosportliefhebber, voormalig cameraman, conditietrainer, liefhebber van Mexicaans eten, gek op motorsport maar voornamelijk een grote fan van de balans tussen lichaam en geest.  

Als gecertificeerd personal trainer ligt mijn kracht in de functionele fitness. Dit betekent dat we samenwerken  op vlak van het trainen van spiergroepen, maken van juiste voedingskeuzes en een samen een bewegingsplan zullen opstellen.  Waarom?

“Becoming healthy is the best decision ever made.”

Stefan Hems personal trainer in Best, Eindhoven en omgeving

Stefan Hems
Core training met unieke materialen

Unieke trainingsmaterialen

Afvallen?

Wist je dat wanneer je bewust kiest voor een betere levensstijl qua voeding en daarbij je lichaam traint dat je vanzelf zal afvallen? Gewicht verliezen is een mooi pluspunt bij het maken van gezonde keuzes!

Waarom functionele fitness? Omdat deze vorm van traininghet dagelijkse leven ondersteunt.Hieruit vloeien mooie resultaten: je voelt je fitter,je valt af,je voelt je gewoon gezonder! Fitness met doelgerichte functies zodat jij je lichaam opnieuw creëert.

Mijn before & after…

8 jaar lang was ik cameraman voor grote tv-producties. Een aantal jaren geleden besloot ik toch 100 procent mijn passie te volgen van personal trainer. Omdat ik er alles over wilde leren, volgde ik ontzettend veel opleidingen, cursussen en trainingen. Hierdoor heb ik vele kwalificaties behaald, zoals:

  • NASM Personal Trainer
  • CrossFit Level 1 Trainer
  • TRX Level 1 & 2 Trainer
  • Triggerpoint Level 3 Trainer
  • Personal Trainer Functional
  • Personal Trainer Voeding,
  • Fitvak Personal Trainer
  • Fitvak Fitness Trainer B
  • Fitvak Fitness Trainer A

Waarom zoveel? Het ging eigenlijk vanzelf. Als je iets doet waar je van houdt dan kost dat helemaal geen moeite. Zo heb ik ook de cursus BHV behaald omdat ik vind dat dit echt belangrijk is. Ik werk ook vaak met mensen die last hebben van rugpijn, kniepijn of moeten revalideren. Als je dan ook bedrijfshulpverlener bent, kan je adequaat handelen bij een noodsituatie.

BeforePersonal trainer regio Eindhoven

Mijn persoonlijke before en after
Fitter en sneller worden door krachttraining

Kracht- en conditietrainer Nederlands Vrouwen team ijshockey

Krachttrainer autocoureur

Als personal trainer krijg je de kans om iets toe te voegen aan het leven van iemand. Doordat we samen aan de slag gaan, werk jij aan je metamorfose en daar word je blij van. Zelf haal ik mijn energie uit de positiviteit van de mensen met wie ik samenwerk.

Een aantal hoogtepunten in mijn carrière zijn mijn werkzaamheden als de kracht- en conditietrainer van het Nederlands Vrouwen Team ijshockey wat echt veel voldoening gaf. En het trainen van een autocoureur die nog fitter wil worden dan dat hij al is.

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen je doelen zullen bepalen en bespreken en hoe ik je kan helpen om deze doelen daadwerkelijk te behalen!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP