Hybrid personal training

Wat is Hybrid?

Bij deze vorm van personal training ervaart de cliënt het beste van beide werelden.

Zowel fysieke personal training als online coaching zitten verwerkt in het Hybrid personal training model.
Daarnaast hebben de trainingen altijd een hybride vorm van training. Dit wil zeggen dat er geen eenzijdige trainingen zijn en altijd gecombineerd zal worden tussen kracht, cardio, balans, etc.

Kies je voor personal training? Dan heb je één of meerdere trainingsmomenten in de week met de personal trainer. Aanvullend krijg een zelfstandig schema (in onze app) waarmee je zelf nog aanvullende trainingen kunt gaan doen om zo het trainingsresultaat te maximaliseren. Vergeet de voeding niet, want ook dit aspect zal onder de loep genomen worden en worden aangepakt. Je zult worden toegevoegd (indien gewenst) aan de privé groep op social media waar jij en actieve cliënten contact hebben met de personal trainer. Vragen, video en foto content zijn beschikbaar welke allemaal als hulpmiddel dienen voor jouw resultaten.
Met Hybrid personal training is resultaat gegarandeerd!

Kies je voor online coaching? Dan heb je een keuze gemaakt voor een succesvol en bewezen concept waarin je online gecoacht gaat worden naar het behalen van jouw fitness doelstellingen. In onze app staat een compleet verzorgd fitness programma voor je klaar waarin we alles bij zullen houden. Er is een aanvullende mogelijkheid tot voedingscoaching. Ook hier kom je in een speciale groep voor online coaching waar je vragen kunt stellen, ervaringen delen, videocontent kunt bekijken en ga zo maar door. Een wekelijkse online call zorgt ervoor dat je scherp blijft en de trainer ook actief meewerkt in jouw proces.
Let op! Voordat je in aanmerking kunt komen voor online coaching dient er eerst een telefonisch gesprek aan vooraf te gaan.

Specialisaties
  • PERSONAL TRAINING
  • DUO PERSONAL TRAINING
  • FUNCTIONELE FITNESS
  • TRIGGERPOINT THERAPIE
  • SPORTSPECIFIKE KRACHTTRAINING
  • STRENGTH & CONDITIONING
Kennismaking

Als personal trainer haal ik er elke dag weer voldoening uit om mensen vooruit te helpen. Door het trainen en verbeteren van functionele bewegingspatronen boek ik uitstekende resultaten en dat is iedere keer weer fantastisch om te zien! Niet alleen gaan jouw sportprestaties erop vooruit, ook je dagelijkse leven verbetert op lange termijn.

Personal training is echt een investering in de toekomst, want ik breng je ook kennis bij over de combinatie van sport, voeding en levensstijl. Na onze samenwerking kun je dus zelfstandig verder.