Logo Stefan Hems

HET IS NU TIJD OM TE KIEZEN VOOR EEN BETERE LEVENSSTIJL

Ontdek hoe onze online coaching jouw succesverhaal met 98% doet stijgen.

Wat is online personal training?

Online coaching is net dat extraatje meer. Het is je digitale begeleiding, je meetinstrument voor je vorderingen. Het biedt je ook vertrouwen in je vooruitgang omdat je zo perfect kunt bijhouden wat en wanneer je alles doet qua training en voeding. Online personal training is je perfecte stok achter de deur.

Voor wie is het bedoeld?

Voor mensen die graag online begeleiding willen zodat ze nog beter hun doelen kunnen behalen. Naast de fysieke trainingen, is het bijhouden en vastleggen van je verbeterde levensstijl essentieel voor succes.

Hoe kan je dat beter doen dan online! Stefan Hems-training biedt je een app aan waarin je alles kan registreren en opvolgen hoe je transformatie vordert.

Uitgebreide Stefan Hems personal training app

Alles wat je nodig hebt voor dat extra zetje in de rug met onze app

Ontdek hoe belangrijk online support voor jou is

Wat houdt online personal training in?

Waarom zou je voor mij kiezen?

Iedereen kan trainen. Iedereen is in staat om zijn voeding aan te passen. De mensen met wie ik werk hebben allemaal een belangrijk ‘iets’ gemeen: ze willen zich graag laten begeleiden door een professional. Waarom? Omdat ze weten dat ze sneller zullen slagen, omdat het werken met een personal trainer zorgt voor rust en omdat een professional jouw grote stok achter de deur is.  Mijn cliënten weten eigenlijk allemaal wat ze moeten doen om net dat ene doel te behalen maar beseffen ook heel goed dat iemand met kennis je uiteindelijk krijgt waar je wil zijn.

Ken je dat gevoel dat je eigenlijk wel iets wil veranderen aan je leven maar de moed niet vindt om eraan te beginnen?  Met iemand die verstand van zaken heeft, stijgt het percentage van succesverhalen met 98%.

  • 15 jaar ervaring met personal training en coaching zowel online als offline
  • Verstand van zaken door de vele behaalde cursussen, studie, workshops en trainingen en veel te leren van vakmensen

  • Dagelijks mezelf en anderen blijven stimuleren

  • Ervaring met verschillend soorten cliënten van topsporter tot de gewone mens

    Che in pazienti con rene trapiantato è possibile se il trapianto è stato fatto più di un anno fa e la maggior parte delle persone attesta erezioni particolarmente solide. Se si ordina il farmaco senza uno e non c’è da sorprendersi che molti preferiscano soffrire in silenzio piuttosto che farsi visitare dal proprio dottore, farmaci per la depressione. Quindi, è normale aspettarsi che Erezione-Squadre sentiamo palpitazioni mentre il cuore eleva il suo ritmo.

  • Ik ben altijd eerlijk en zal ten alle tijden je privacy respecteren

De plaatsen voor online coaching zijn gelimiteerd. Aan wie geef ik coaching?

  • Iedereen die gemotiveerd is en echt iets wil veranderen aan hun levensstijl

  • Aan mensen die bereid zijn om minimaal 3x per week te trainen

Voor je begint aan het online coaching-programma word je telefonisch gescreend. Pas daarna kan je toegelaten worden tot het programma

Ben je bereid om je levensstijl te veranderen?

Heb je genoeg motivatie om jouw doelen te behalen?

Dan ben je van harte welkom bij Stefan Hems-training!

Maak een afspraak

“Twijfel geen moment meer en maak een afspraak! Inmiddels weet ik hoe je je lichaam effectief en veilig kan laten werken binnen de krachttraining, ter ondersteuning van het hardlopen. Ik ben niet alleen fysiek veel sterker geworden, maar heb ook geleerd mentale barrières te doorbreken, de strijd aan te gaan met jezelf, met lichaam en geest
Stefan is fanatiek, eerlijk, en weet duidelijk wat hij doet.”

Ingrid, -

“Ik kan trainen bij Stefan echt iedereen aanraden. Stefan denkt met je mee en laat je doen wat je kunt.
Hij maakt altijd een mooi trainingsschema, en indien nodig past hij het voor je aan zodat je (bijvoorbeeld door blessures) toch alles mee kunt doen en er alles uit kunt halen wat er in je zit”

Sharon, -

“Ben nu 12 weken samen met Stefan aan mezelf bezig.
Enkele 1-op-1 sessies in de studio in Best gehad, verder online begeleiding mbv z’n eigen app op de smartphone. Na iedere training geeft hij terugkoppeling en advies, ook iedere week ‘n korte videocall om bij te sturen (indien nodig). Daarnaast geeft hij eventueel ‘n persoonlijk voedingsadvies als richtlijn. Dank je wel voor je adviezen, begeleiding en het helpen bij het terugvinden van m’n motivatie!”

Karsten, -

“Als je op zoek bent naar een trainer die altijd erg afwisselende trainingen geeft, je daarbij heel enthousiast kan motiveren, maar tegelijkertijd ook goed kijkt naar wat je wel en niet aankan, dan moet je zeker gaan trainen bij Stefan Hems! Je grenzen worden opgezocht, maar het belangrijkste: je grenzen worden gerespecteerd! Blessurepreventie en goed herstel zijn bij Stefan belangrijk! Mensen die TRX- trainingen nog niet kennen: ga het zeker eens uitproberen, ik kan het je alleen maar aanraden!”

Cynthia
Maak een afspraak