Mogelijkheden

Alles is mogelijk

Wat kan ik voor u betekenen?

Overzicht van mijn diensten

PERSONAL TRAINING

Personal Training is mijn basis. Je hebt trainen en Personal Training. PT is de meest effectieve en individuele vorm van trainen. Bij Performance train je samen met een ervaren en gecertificeerde personal trainer. Kies voor PT om weer te starten met een routine, persoonlijke doelen te behalen, voor herstel van een blessure of omdat je gewoonweg hard en vooral goed wilt trainen om de beste versie van jezelf te worden.

Naast de eerste intake heb je, wanneer je een pakket afneemt, regelmatig assessments. Op die manier wordt het resultaat gemonitord en het programma constant aangepast op jouw niveau en behoeften.

Boek nu jouw eerste personal training sessie!

BOOTCAMP

Ik run ook een bootcamp club in Son en Breugel.

De bootcamp biedt een goede manier om te variëren met je training en jezelf uit te dagen op je eigen individuele niveau. Door de grotere groep heerst er meer energie en motivatie. Aanvullend op de bootcamp is er ook een crosstraining training beschikbaar. Bij bootcamp wordt gebruik gemaakt van lichaamsgewicht en de omgeving. Crosstrainingen zijn gebaseerd op de bekende CrossFit workouts en je zult dus echt uitgedaagd worden. Vaak worden beide trainingen in 1 sessie gecombineerd.

Locatie van de bootcamp is Son en Breugel

Neem contact op voor meer informatie en om jezelf in te schrijven of bezoek de website van Bootcamp Son en Breugel

SUPPORT

Handvaten die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met een goede training, de juiste voeding en vernieuwde, gezonde levensstijl. Dit pakket bevat in de basis de volgende punten:

5 Afspraken van 40 minuten
3 Lichaamsmetingen & wegingen
Ondersteuning in:
– Voedingsadvies
– Trainingsadvies incl voorbeeldschema
– Workshop herstel na training
– Voedings- trainingsadvies
– Vragen/herhaling/techniek *naar keuze*
Wanneer blijkt dat er voor jou een andere volgorde nodig is of wat meer nadruk op een bepaald onderwerp veranderd het pakket daarin mee.

Hoe we te werk gaan

De weg naar resultaat

Start vandaag

Zet de eerste stap en neem contact op.
Step
1

Kennismaking & intake

Alle doelen worden besproken.
Step
2

Programma samenstellen

Het programma wordt ontwikkeld...
Step
3

Hard werken

Tijd om aan de slag te gaan...
Step
4

Doel behaald!

Wees trots en houd vol!
Step
5

Van personal training tot bootcamp. Bij Stefan Hems Personal Training vind je datgene wat heb beste aansluit op jouw behoeften.
Eerlijk advies is belangrijk en daarom kan het ook voorkomen dat er geadviseerd word om naar een alternatief te kijken of passen we de pakket juist op jouw persoon aan. Heb je twijfels? Neem dan contact met ons op en aan de hand van een korte intake adviseren we graag wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Wilt u meer informatie?
Bel: 0629396939

Praesent

risus quis eros

Bacerrt

risus quis eros

Sraeseat

risus quis eros

Esenerat

risus quis eros


Filosofie

Mijn kijk op fitness is dat het functioneel moet zijn voor de persoon die ik train. Niet alleen op het gebied van sport, maar juist ook in het dagelijks leven.