Ervaringen

Wat zeggen mijn klanten?

Super blij met Stefan als personal trainer! Hij is zelf een echte sportfanaat en weet dat met zijn enthousiasme goed over te brengen. Hierdoor zijn onze trainingen ook altijd lekker gevarieerd en heb ik zelf ook veel meer plezier gekregen in het bewegen. Fijn aan het trainen met Stefan is niet alleen de variatie in lesaanbod, maar ook de variatie in locaties. Lekker buiten, bij mij thuis of in zijn eigen sportruimte, waar allerlei materialen beschikbaar zijn. Al met al dus zeer tevreden en trots op mijn gezondere levensstijl!

Sandra

Stefan is een trainer met veel kennis en kunde. Zijn begeleiding en coaching is op maat. Aanpassen op eventuele blessures is geen probleem. Hij zorgt ervoor dat iedereen actief aan de training kan deelnemen. Afwisselend en uitdagend!

Lisa

Elke week weer een andere training! Heel erg fijn voor de afwisseling! En als we klaar zijn, heb je ook echt lekker hard gewerkt!

Maaike

Sinds een paar maanden doe ik de performance training bij Stefan. Door klachten aan mijn knie heb ik lang niet kunnen sporten. Dit is lekker buiten is een klein groepje. Stefan maakt een programma afgestemd op de groep die er die dag is waardoor iedereen er toch het optimale voor zichzelf uit kan halen. Opdrachten kunnen aangepast worden, je krijgt tips tijdens de uitvoering. Stefan zelf is enthousiast en weet je te motiveren toch een stapje verder te gaan waardoor je uitdaging hebt en blijft houden.

Josca

"I enjoyed one-on-one training sessions with Stefan. He is very professional committed to his job, understands your body, motiviates you to break your bariers every time you train with him and very ecouraging. I was suffering from health issues due to my lifestyle, upon doctor recommendation i started the workout program with Stefan. He set goals for me. He ensured that technique is always correct and constantly took feedback and tried to make sure the training plan is well suited to achieve goals. if you want to transform your health and have a fit body and dont know how?..I would recommend Stefan."

Anil

Het fijne aan mijn trainingen met Stefan dat er altijd een goede sfeer hangt. Samen lekker buiten in het open lucht met motiverende woorden als steun, geven een enorme boost om meer te geven dan je denkt te kunnen. Die mindset van "ik kan dit niet" kan Stefan niet om de tuin leiden, hij weet tot hoe ver je kan en samen zorgt hij er ook voor dat je komt. In de eerste dagen heb ik spierpijn gehad op plekken waar ik niet eens wist dat er spieren zitten. Bij Stefan voelde ik me vanaf het eerste moment gelijk om mijn gemak, en het meest prettige aan hem is zijn veelzijdigheid, enthousiasme en open houding. Ik ben zeer tevreden met hem als personal trainer.

Sharina

Samen het beste uit jezelf halen. Als je denkt, " ik kan niet meer", doe er dan nog maar 10 extra. Iedere training is anders van opzet, professioneel en motiverend.

Riana

Ik vind het leuk dat de training elke week weer anders is en altijd lekker pittig. Je weet ons altijd te motiveren om net weer een stapje verder te gaan. Jouw enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Vaak denk ik dat red ik nooit, het geeft dan een goed gevoel als het dan toch gelukt is. Ook is het een leuke groep en nu we allemaal een gemeenschappelijk doel hebben, de army run, maakt het extra leuk.

Jolanda

Elke woensdag is het knallen! Stefan daagt je uit om ALLES te geven. Hij heeft talent voor snel schakelen en improviseren. Hij weet wat ieder individu nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Het is nooit saai omdat iedere les anders is en er veel keuze is in materiaal. Door middel van humor, creativiteit en veel kennis zorgt Stefans coachingsstijl er voor dat iedereen progressie maakt en voldaan de les eindigt. Ik verheug me na iedere les alweer op de volgende week.

Sanne

Doordat wij in teamverband sporten met een hoop verschillende mensen qua leeftijd, sportiviteit en achtergrond is dit veel intenser dan dat we het individueel zouden doen. Omdat Stefan zo betrokken is bij ons, kan hij ons erg goed aansturen waar nodig is, zodat het de efficiëntie van de training verhoogt. Elke week staat er weer een verassing klaar, goed voorbereid met de nodige improvisatie ter plaatse, weer of geen weer! Top!

Cindy

Stefan is een hartstikke goede trainer. Dat laat hij niet alleen zien door zélf keihard aan de bak te gaan en al zijn sportcertificaten en (trainers)graden te behalen, maar ook door uitstekend leiderschap en een hoge inzet naar zijn deelnemers toe. Zijn lesvoorbereidingen zijn uitstekend en niet zelden op individuele deelnemers afgestemd. De uitvoering van zijn lessen doet hij vlekkeloos. Hij observeert zowel de groep als het individu tijdens de training en speelt uitstekend in op de groepsdynamiek. De variatie in trainingen en lesmaterialen is groot; je krijgt iedere keer weer iets interessants voorgeschoteld. Stefan komt niet met maar wat rommel aanzetten; hij investeert in wat hij doet: de kwaliteit van zijn materialen is hoog. Hij leert deelnemers de juiste technieken aan, coacht iedereen waar en wanneer hij maar kan, stimuleert voortdurend maar remt ook af en adviseert waar nodig. Stefan's trainingen motiveren mij om op andere dagen óók net dat beetje meer te geven, waardoor ik in staat ben om zowel fysiek als mentaal te groeien. Ik ben erg blij met Stefan's komst naar Son en Breugel, zijn vrolijke humeur en 'can do!' mentaliteit zijn een gouden combinatie met een wil om mensen hard te laten werken. Ik wil me dus nog heel lang compleet (laten) afbeulen en ik verheug me alweer op de volgende training!

Theo

Stefan zorgt er elke week weer voor om een goeie training in elkaar te zetten die voor ieder uitdagend en toepasselijk is. Elke week is het weer een geheel nieuwe training en verschillend van alle andere. Ook het sporten met een groep heel fijn. Zo geeft de groep, maar ook Stefan je meer doorzettingsvermogen zodat je alles uit jezelf haalt. Elke week weer opnieuw!!

Annika

Elke woensdagavond weer alles uit jezelf halen. Door middel van lichaamsgewicht of objecten bewegen waarbij de intensiteit hoog is en de afwisseling erg goed, geen een training is hetzelfde. De begeleiding van Stefan is erg fijn. Hij is enthousiast, professioneel, uitdagend, opzwepend en luistert naar de deelnemers. Heb je een pijntje? Dan krijg je een aangepaste oefening. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat de mogelijkheid er is om in ons eigen dorp te kunnen sporten onder de professionele begeleiding van Stefan!

Leendert

Filosofie

Mijn kijk op fitness is dat het functioneel moet zijn voor de persoon die ik train. Niet alleen op het gebied van sport, maar juist ook in het dagelijks leven.